Projekty domov VRA

Projekty domov VRA je súbor stavieb, ktorý obsahuje projekt rodinného domu, projekt letného domčeka, projekt bazéna a projekt prístrešok pre autá. Jedná sa o rozsiahli projekt domu na pomerne veľkom pozemku na Slovensku.

samotný dom pozostáva z dvoch hmôt, ktoré sú na sebe položené a vytvárajú minimalistický a vzdušný dojem celej architektúry domu.

Prízemie domu je riešené prevažne ako denná zóna, garáže a parkovanie pre celkovo 11 áut, spálňová časť pre prípad zostarnutia a technické zázemie ako aj hygienické zázemie so šatníkmi. Najzaujímavejšia časť je v exteriéry pod konzolou. Projekty domov s  presahom poschodia nad terasu domu, vytvárajú v prípade projektu domu VRA 114m2 veľkú terasu z ktorej je 81m2 krytá a 33 m2 otvorená konštrukcia pre lepšie presvetlenie priestoru nie len terasy, ale aj samotného domu.

Na poschodí sa nachádzajú 2 detské izby s vlastnou kúpeľňou a oddeleným WC a spálňa s pridruženým šatníkom a vlastnou kúpeľňou, takisto s oddeleným WC.

Projekt letný domček je variabilný a pre stavebníka bol navrhovaný ako sála pre vystavenie unikátnych motocyklov, ale počítalo sa aj s prípadným prespávaním a preto domček obsahuje samostatnú kúpeľňu a kuchynku.

Projekt domu je unikátny svojim architektonický, ale aj konštrukčným riešením. Hlavnú podperu konzoly tvorí stĺp v tvare písmena V, na ktorý bol stavebník hrdý, keďže sa jedná o projekt domu Vra.

Parametre stavby

Kód v katalógu

VRA

Úžitková plocha:

306

Podlažnosť:

2

Počet izieb:

6

Garáž:

áno

Pivnica:

nie

Typ strechy:

plochá

Orientačná cena podľa druhu stavby bez DPH

Drevostavba:

547740 €

Polomontovaná:

526320 €

Murovaná:

514080 €

Share:

Call Now